Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam

Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam

Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam Een gezin met vier kinderen is in Amsterdam gewelddadig overvallen. Vier mannen drongen het pand binnen en namen sierraden, waardepapieren en geld uit een kinderspaarpot mee. Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam Bekijk deze video » Tweede overval in een paar weken op filiaal Scapino in IJmuiden Bekijk deze video »
TV :
Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam

Een gezin met vier kinderen is in Amsterdam gewelddadig overvallen. Vier mannen drongen het pand binnen en namen sierraden, waardepapieren en geld uit een kinderspaarpot mee.

Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV