Trailer voor horrorfilm over de eikenprocessierups

Trailer voor horrorfilm over de eikenprocessierups

Het is dit jaar erger dan ooit: de overlast door de eikenprocessierups. Het regent klachten en veel mensen zijn van mening dat de overheid er veel te weinig aan doet. Nu komt er een horrorfilm uit over de eikenprocessierups.

Doden en gewonden
In de trailer van de film is te zien hoe de meldkamer van de politie berichten krijgt van mensen die worden aangevallen door rupsen. Uiteindelijk leidt het tot meer dan honderd doden, tientallen vermisten en meer dan een miljoen geëvacueerde burgers. Klinkt allemaal wat overdreven? Kan kloppen, want het is weer een hilarische parodie van Comedy Central.

Bekijk de hilarische trailer hieronder.

Trailer voor <em>horrorfilm</em> over de <em>eikenprocessierups</em> Het is dit jaar erger dan ooit: de overlast door de eikenprocessierups. Het regent klachten en veel mensen zijn van mening dat de overheid er veel te weinig aan doet. Nu komt er een horrorfilm uit over de eikenprocessierups. Waarom veroorzaakt de eikenprocessierups zoveel klachten? Bekijk deze video » Waar komt die eikenprocessierups toch vandaan? Bekijk deze video » Doden en gewondenIn de trailer van de film is te zien hoe de meldkamer van de politie berichten krijgt van mensen die worden aangevallen door rupsen. Uiteindelijk leidt het tot meer dan honderd doden, tientallen vermisten en meer dan een miljoen geëvacueerde burgers. Klinkt allemaal wat overdreven? Kan kloppen, want het is weer een hilarische parodie van Comedy Central. Bekijk de hilarische trailer hieronder.
Humor :
Trailer voor horrorfilm over de eikenprocessierups

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer voor horrorfilm over de eikenprocessierups of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV