Eerste beelden Temptation Island VIPS aflevering 3: Thomas krijgt het moeilijk

Eerste beelden Temptation Island VIPS aflevering 3: Thomas krijgt het moeilijk

Eerste beelden Temptation Island VIPS aflevering 3: Thomas krijgt het moeilijk In de exclusieve eerste beelden van de derde aflevering van Temptation Island VIPS is te zien hoe Thomas het zwaar gaat krijgen. De verleidsters gooien alles in de strijd om hem een misstap te laten begaan, en dat is ook de mannen niet ontgaan: "Thomas is gedoemd, als je het mij vraagt." Elke donderdag verschijnt er om 09.00 uur een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland. Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2 Bekijk deze video » Temptation Island VIPS: verleidster Dorien onthult dat Fabrizio is vreemdgegaan Bekijk deze video »
Temptation Island :

In de exclusieve eerste beelden van de derde aflevering van Temptation Island VIPS is te zien hoe Thomas het zwaar gaat krijgen. De verleidsters gooien alles in de strijd om hem een misstap te laten begaan, en dat is ook de mannen niet ontgaan: "Thomas is gedoemd, als je het mij vraagt."

Elke donderdag verschijnt er om 09.00 uur een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Temptation Island VIPS aflevering 3: Thomas krijgt het moeilijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: kamer, 09:00, videoland, misstap, video, Temptation Island, mannen, gooien, eerste beelden, zwaar, aflevering 3, exclusief, temptation, vips, temptation island vips

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.