Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020

Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020

Bekijk promotiefilm <em>Maastricht</em> voor <em>Songfestival 2020</em> Vandaag hebben Maastricht en Utrecht hun officiële bidbook aangeboden voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival in 2020. In het promotiefilmpje voor Maastricht wordt alles uit de kast gehaald om de stad te promoten. Rust en feestHet filmpje dat Maastricht heeft ingediend is eigenlijk ook een promotie voor de provincie Limburg. Van de rust van het natuurschoon tot het enorme feest dat Pinkpop heet, alles komt aan bod. Er is aandacht voor de bourgondische cultuur van de provincie, waarin de Limburgse asperges niet ontbreken, en ook beroemde Limburgers als André Rieu en Tom Dumoulin komen voorbij. Bekijk de promotiefilm van Maastricht hierboven. Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen Bekijk deze video » Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam? Bekijk deze video » Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020

Vandaag hebben Maastricht en Utrecht hun officiële bidbook aangeboden voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival in 2020. In het promotiefilmpje voor Maastricht wordt alles uit de kast gehaald om de stad te promoten.

Rust en feest
Het filmpje dat Maastricht heeft ingediend is eigenlijk ook een promotie voor de provincie Limburg. Van de rust van het natuurschoon tot het enorme feest dat Pinkpop heet, alles komt aan bod. Er is aandacht voor de bourgondische cultuur van de provincie, waarin de Limburgse asperges niet ontbreken, en ook beroemde Limburgers als André Rieu en Tom Dumoulin komen voorbij.

Bekijk de promotiefilm van Maastricht hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV