Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar

Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar

Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar Voor de derde keer in korte tijd is de Duitse bondskanselier Angela Merkel hevig trillend gezien in het openbaar. De aanval lijkt volledig vergelijkbaar te zijn met de vorige twee: opnieuw lijkt ze steun te zoeken in haar handen. VolksliedTijdens het afspelen van het Duitse volkslied begint Merkel te beven. De vorige keren leek het vooral te maken hebben met de warmte, maar de laatste tijd is het relatief koel in West-Europa. Wat is de oorzaak van de trilaanvallen van Merkel? Bekijk het fragment hierboven. Angela Merkel begint hevig te trillen tijdens ceremonie Bekijk deze video » Duitsland bezorgd: Angela Merkel opnieuw hevig aan het trillen Bekijk deze video »
Buitenland :
Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar

Voor de derde keer in korte tijd is de Duitse bondskanselier Angela Merkel hevig trillend gezien in het openbaar. De aanval lijkt volledig vergelijkbaar te zijn met de vorige twee: opnieuw lijkt ze steun te zoeken in haar handen.

Volkslied
Tijdens het afspelen van het Duitse volkslied begint Merkel te beven. De vorige keren leek het vooral te maken hebben met de warmte, maar de laatste tijd is het relatief koel in West-Europa. Wat is de oorzaak van de trilaanvallen van Merkel?

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV