Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020

Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020

Bekijk promotiefilm <em>Rotterdam</em> voor <em>Songfestival 2020</em> Rotterdam is nog altijd in de race voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival van 2020. De stad heeft een indrukwekkend promotiefilmpje gemaakt voor hun bidbook. Jezelf zijnDe stad prijst zich aan als een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Het multiculturele aspect van de stad wordt dan ook benadrukt in het filmpje. Rotterdam wordt bijna op New York-achtige wijze neergezet, met underground-feestjes, metro's, wolkenkrabbers en verharde basketbalvelden. Het motto van de stad: "Rotterdam. Make It Happen." Bekijk het promotiefilmpje hierboven. Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam? Bekijk deze video » Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020 Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020

Rotterdam is nog altijd in de race voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival van 2020. De stad heeft een indrukwekkend promotiefilmpje gemaakt voor hun bidbook.

Jezelf zijn
De stad prijst zich aan als een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Het multiculturele aspect van de stad wordt dan ook benadrukt in het filmpje. Rotterdam wordt bijna op New York-achtige wijze neergezet, met underground-feestjes, metro's, wolkenkrabbers en verharde basketbalvelden. Het motto van de stad: "Rotterdam. Make It Happen."

Bekijk het promotiefilmpje hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV