Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019

Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019

Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019 Peter Sagan kwam vandaag als winnaar over de streep in Colmar. De drager van de groene trui uit Slowakije was de snelste en heeft de overwinning van de vijfde etappe van de Tour de France 2019 binnengesleept. Bekijk de laatste kilometer van de wielerwedstrijd in bovenstaande video. Op Gids.tv is alles rond de Tour De France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes. Reactie Dylan Groenewegen na vierde Etappe: 'Mijn fout' Bekijk deze video » Tour de France 2019: sammenvatting etappe 4 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019

Peter Sagan kwam vandaag als winnaar over de streep in Colmar. De drager van de groene trui uit Slowakije was de snelste en heeft de overwinning van de vijfde etappe van de Tour de France 2019 binnengesleept. Bekijk de laatste kilometer van de wielerwedstrijd in bovenstaande video.

Op Gids.tv is alles rond de Tour De France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV