Nabeschouwing vijfde etappe Tour de France: problemen bij Team Sunweb

Nabeschouwing vijfde etappe Tour de France: problemen bij Team Sunweb

Thijs Zonneveld en Thomas Dekker blikken samen met presentator Hidde van Warmerdam terug op de vijfde etappe van de Tour de France van 2019. Vooral Team Sunweb staat centraal, want daar waren vandaag de nodige problemen: Michael Matthews kon geen potten breken.

Woede
Een woedende Matthews gaf na de etappe ook aan niet blij te zijn met de eindsprint van vandaag, waarbij vooral zijn collega-sprinters het moesten ontgelden. Volgens Dekker en Zonneveld ligt het vooral aan Sunweb zelf. Dekker stipt de onzekerheden binnen het team aan wat betreft de taken in de eindsprint, terwijl Zonneveld het interview van Matthews wegzet als "gejank".

Bekijk de hele nabeschouwing hieronder.

Nabeschouwing vijfde etappe <em>Tour de France</em>: problemen bij Team Sunweb Thijs Zonneveld en Thomas Dekker blikken samen met presentator Hidde van Warmerdam terug op de vijfde etappe van de Tour de France van 2019. Vooral Team Sunweb staat centraal, want daar waren vandaag de nodige problemen: Michael Matthews kon geen potten breken. Peter Sagan wint vijfde etappe Tour De France 2019 Bekijk deze video » Samenvatting vijfde etappe van Tour de France 2019 Bekijk deze video » WoedeEen woedende Matthews gaf na de etappe ook aan niet blij te zijn met de eindsprint van vandaag, waarbij vooral zijn collega-sprinters het moesten ontgelden. Volgens Dekker en Zonneveld ligt het vooral aan Sunweb zelf. Dekker stipt de onzekerheden binnen het team aan wat betreft de taken in de eindsprint, terwijl Zonneveld het interview van Matthews wegzet als "gejank". Bekijk de hele nabeschouwing hieronder.
Wielrennen :
Nabeschouwing vijfde etappe Tour de France: problemen bij Team Sunweb
Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Tour de France
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing vijfde etappe Tour de France: problemen bij Team Sunweb of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV