Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater"

Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater"

RTL Boulevard heeft zijn razende reporter Buddy Vedder weer naar Hilversum gestuurd om aanwezig te zijn bij de presentatie van de bidbooks voor de organisatie van het Songfestival 2020. Volgens Vedder kan één kandidaat sowieso afgeschreven worden: "Utrecht sloeg een enorme flater."

Kneuterig
In de woorden van voice-over Jeroen Kijk in de Vegte was het vooral een wat kneuterige bijeenkomst, met traktaties, een fanfare en een paar bijzondere kostuums. Was dat allemaal wel nodig? Er gaan geruchten de ronde dat al lang bekend is dat het Songfestival in Maastricht gehouden zal worden. Volgens Vedder zijn alle steden echter dolenthousiast; genoeg voer voor discussie in de studio.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater" RTL Boulevard heeft zijn razende reporter Buddy Vedder weer naar Hilversum gestuurd om aanwezig te zijn bij de presentatie van de bidbooks voor de organisatie van het Songfestival 2020. Volgens Vedder kan één kandidaat sowieso afgeschreven worden: "Utrecht sloeg een enorme flater." Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020 Bekijk deze video » Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020 Bekijk deze video » KneuterigIn de woorden van voice-over Jeroen Kijk in de Vegte was het vooral een wat kneuterige bijeenkomst, met traktaties, een fanfare en een paar bijzondere kostuums. Was dat allemaal wel nodig? Er gaan geruchten de ronde dat al lang bekend is dat het Songfestival in Maastricht gehouden zal worden. Volgens Vedder zijn alle steden echter dolenthousiast; genoeg voer voor discussie in de studio. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV