Beyoncé brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor The Lion King

Beyoncé brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor The Lion King

Beyoncé heeft één van haar belangrijkste bijdragen aan de soundtrack van The Lion King uitgebracht. Het nummer 'Spirit' zorgt voor kippenvel bij verstokte Disney-fans en roept herinneringen op aan Elton Johns 'Circle of Life'.

Kritiek
Hoewel Disneyfans Wibi Soerjadi en Michiel Veenstra enthousiast zijn, klinkt er ook kritiek. Volgens sommigen plagieert het nummer de hit 'You're the Voice' van John Farnham, uit 1986. Dat beaamt Veenstra. Toch geniet hij vooral van Beyoncé's muziek, hoewel ze in de voetsporen van andere grootheden treedt: niet alleen Elton John, ook Phil Collins schreef de muziek voor een Disneyfilm (Tarzan).

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Beyoncé</em> brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor <em>The Lion King</em> Beyoncé heeft één van haar belangrijkste bijdragen aan de soundtrack van The Lion King uitgebracht. Het nummer 'Spirit' zorgt voor kippenvel bij verstokte Disney-fans en roept herinneringen op aan Elton Johns 'Circle of Life'. Eindelijk: zo klinkt Beyoncé als Nala in The Lion King Bekijk deze video » The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen Bekijk deze video » KritiekHoewel Disneyfans Wibi Soerjadi en Michiel Veenstra enthousiast zijn, klinkt er ook kritiek. Volgens sommigen plagieert het nummer de hit 'You're the Voice' van John Farnham, uit 1986. Dat beaamt Veenstra. Toch geniet hij vooral van Beyoncé's muziek, hoewel ze in de voetsporen van andere grootheden treedt: niet alleen Elton John, ook Phil Collins schreef de muziek voor een Disneyfilm (Tarzan). Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Beyoncé brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor The Lion King
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beyoncé brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor The Lion King of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen