Billie Eilish is de nieuwe popsensatie en is nu al een stijlicoon

Billie Eilish is de nieuwe popsensatie en is nu al een stijlicoon

Billie Eilish is pas zeventien jaar, maar met haar muziek en unieke uitdossingen is ze nu al uitgegroeid tot een popicoon. Hits als 'Bad Guy' bestormen de hitlijsten, maar minstens zo belangrijk is haar uiterlijk: blauw of groen haar, mondkapjes en duikbrillen zijn geen uitzondering.

Geen grenzen
Volgens Billie Eilish zelf zijn er geen grenzen aan wat je wil of kan dragen; volgens haar maakt het niet uit op welke gelegenheid je bent, je mag altijd dragen wat je zelf wil. Daarmee is ze een inspiratie voor jongeren van over de hele wereld. Het heeft geleid tot talloze hommages én parodieën. Eilish zegt dat haar wijde kleren een beschermlaag zijn: niemand mag zien wat eronder zit.

Bekijk de volledige reportage hieronder.

Billie Eilish is de nieuwe popsensatie en is nu al een stijlicoon Billie Eilish is pas zeventien jaar, maar met haar muziek en unieke uitdossingen is ze nu al uitgegroeid tot een popicoon. Hits als 'Bad Guy' bestormen de hitlijsten, maar minstens zo belangrijk is haar uiterlijk: blauw of groen haar, mondkapjes en duikbrillen zijn geen uitzondering. Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld Bekijk deze video » Geen grenzenVolgens Billie Eilish zelf zijn er geen grenzen aan wat je wil of kan dragen; volgens haar maakt het niet uit op welke gelegenheid je bent, je mag altijd dragen wat je zelf wil. Daarmee is ze een inspiratie voor jongeren van over de hele wereld. Het heeft geleid tot talloze hommages én parodieën. Eilish zegt dat haar wijde kleren een beschermlaag zijn: niemand mag zien wat eronder zit. Bekijk de volledige reportage hieronder.
Muziek :
Billie Eilish is de nieuwe popsensatie en is nu al een stijlicoon
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Billie Eilish is de nieuwe popsensatie en is nu al een stijlicoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV