Eerste beelden nieuwe documentaire Lekker Met Merol

Eerste beelden nieuwe documentaire Lekker Met Merol

Eerste beelden nieuwe documentaire <em>Lekker Met Merol</em> Merol krijgt haar eigen documentaire met de titel Lekker Met Merol. Deze BNNVARA-docu rond Merel Baldé is vanaf 24 juli te zien, bekijk alvast de eerste beelden hierboven. In aanloop naar ParadisoMerol werd maandenlang gevolgd voor haar optreden in de grote zaal van Paradiso. Ze is druk bezig met het invullen van deze show en de documentaire biedt een kijkje in haar creatieve geeft. De zangeres werd bekend door haar eigenzinnige hits als Ik Wil Een Kind Van Jou, Lekker Met De Meiden en Hou Je Bek En Bef Me. Eerder was ze onder meer te zien in de musical Soldaat Van Oranje. Lekker Met Merol is vanaf 24 juli te zien op het Youtube-kanaal van NPO 3 en via de website van 3Lab. Nieuwe documentaire over Harvey Weinstein in première Bekijk deze video » Stefano Keizers krijgt eigen documentaire: "Ik wil mensen nachtmerries bezorgen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Eerste beelden nieuwe documentaire Lekker Met Merol

Merol krijgt haar eigen documentaire met de titel Lekker Met Merol. Deze BNNVARA-docu rond Merel Baldé is vanaf 24 juli te zien, bekijk alvast de eerste beelden hierboven.

In aanloop naar Paradiso
Merol werd maandenlang gevolgd voor haar optreden in de grote zaal van Paradiso. Ze is druk bezig met het invullen van deze show en de documentaire biedt een kijkje in haar creatieve geeft. De zangeres werd bekend door haar eigenzinnige hits als Ik Wil Een Kind Van Jou, Lekker Met De Meiden en Hou Je Bek En Bef Me. Eerder was ze onder meer te zien in de musical Soldaat Van Oranje.

Lekker Met Merol is vanaf 24 juli te zien op het Youtube-kanaal van NPO 3 en via de website van 3Lab.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden nieuwe documentaire Lekker Met Merol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen