Ali B is nieuw doelwit in The Roast van Comedy Central

Ali B is nieuw doelwit in The Roast van Comedy Central

<em>Ali B</em> is nieuw doelwit in <em>The Roast</em> van Comedy Central Ali B is degene die het dit jaar aandurft om te worden geroast. Het bekende programma The Roast van Comedy Central zet elke keer een bekende Nederlander centraal, waar grappenmakers dan los op mogen gaan en 17 december is Ali B de 'gelukkige'. Ali B durft hoofdgast te zijnAli maakte het nieuws donderdag zelf bekend via Instagram. In onderstaande video laat hij te midden van zijn The Voice-collega’s weten dat hij dit jaar de hoofdgast is van The Roast. Waylon wil graag één van de roasters zijn, terwijl Anouk zegt het een 'kutprogramma' te vinden. Roasters nog niet bekendDe rapper is niet de eerste die plaatsneemt in de Roast-stoel: eerder gingen Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol hem voor. Het is nog niet bekend wie de roasters worden en Ali B genadeloos gaan afbranden met harde grappen. Eerder hadden onder anderen Peter Pannekoek en Henry van Loon veel succes met hun roast. The Roast Of Ali B wordt 17 december uitgezonden bij Comedy Central. Na afloop kun je The Roast Of Ali B terugkijken bij Gids.tv. The Roast of Johnny de Mol gemist? Johnny zelf pakt iedereen terug Bekijk deze video » Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek Bekijk deze video »
TV :
Ali B is nieuw doelwit in The Roast van Comedy Central

Ali B is degene die het dit jaar aandurft om te worden geroast. Het bekende programma The Roast van Comedy Central zet elke keer een bekende Nederlander centraal, waar grappenmakers dan los op mogen gaan en 17 december is Ali B de 'gelukkige'.

Ali B durft hoofdgast te zijn
Ali maakte het nieuws donderdag zelf bekend via Instagram. In onderstaande video laat hij te midden van zijn The Voice-collega’s weten dat hij dit jaar de hoofdgast is van The Roast. Waylon wil graag één van de roasters zijn, terwijl Anouk zegt het een 'kutprogramma' te vinden.

Roasters nog niet bekend
De rapper is niet de eerste die plaatsneemt in de Roast-stoel: eerder gingen Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol hem voor. Het is nog niet bekend wie de roasters worden en Ali B genadeloos gaan afbranden met harde grappen. Eerder hadden onder anderen Peter Pannekoek en Henry van Loon veel succes met hun roast.

The Roast Of Ali B wordt 17 december uitgezonden bij Comedy Central. Na afloop kun je The Roast Of Ali B terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B is nieuw doelwit in The Roast van Comedy Central of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen