Drama voor Bibi Breijman: oma valt van de trap op haar verjaardag

Drama voor Bibi Breijman: oma valt van de trap op haar verjaardag

Bibi Breijman is samen met haar vriend Waylon en een aantal familieleden op vakantie. In hun vakantiehuis gaat het echter helemaal mis: de verjaardag van Bibi eindigt in een nachtmerrie nadat haar oma van de marmeren trap is gevallen.

Laatste adem
Breijman is tijdens het opnemen van haar vlog nog steeds in shock en ze vertelt hoe er alleen maar gegil klonk na de val van haar oma. Toen Breijman bij de plek des onheils aankwam durfde ze niet naar haar oma te kijken: "Het klonk alsof ze haar laatste adem uitblies." Toch kan Breijman met goed nieuws afsluiten, want de volgende dag gaat het alweer een stuk beter met haar oma.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Drama voor Bibi Breijman: oma valt van de trap op haar verjaardag Bibi Breijman is samen met haar vriend Waylon en een aantal familieleden op vakantie. In hun vakantiehuis gaat het echter helemaal mis: de verjaardag van Bibi eindigt in een nachtmerrie nadat haar oma van de marmeren trap is gevallen. Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy Bekijk deze video » Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman Bekijk deze video » Laatste ademBreijman is tijdens het opnemen van haar vlog nog steeds in shock en ze vertelt hoe er alleen maar gegil klonk na de val van haar oma. Toen Breijman bij de plek des onheils aankwam durfde ze niet naar haar oma te kijken: "Het klonk alsof ze haar laatste adem uitblies." Toch kan Breijman met goed nieuws afsluiten, want de volgende dag gaat het alweer een stuk beter met haar oma. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drama voor Bibi Breijman: oma valt van de trap op haar verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verjaardag, vakantie, oma, waylon, familieleden, vakantiehuis, fragment, shock, vlog, video, nieuws, vriend, bibi breijman, adem, trap, plek, drama, kijken, val, stuk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV