Meghan Markle aangevallen door woedende moeders: baby Archie slecht behandeld

Meghan Markle aangevallen door woedende moeders: baby Archie slecht behandeld

Meghan Markle is eindelijk voor het eerst openbaar gezien met baby Archie, die inmiddels zo'n twee maanden oud is. Direct kreeg Markle echter te maken met de 'moedermaffia': volgens veel boze moeders houdt ze de baby verkeerd vast en had ze hem een hoedje op moeten zetten.

Eng
Er is zelfs iemand die het 'eng' noemt hoe Markle Archie vasthoudt; volgens velen lijkt het alsof de baby bijna uit haar handen valt. Met andere woorden, 'momshaming' is in volle gang tegen de hertogin van Sussex. Markle krijgt online echter ook steun van mensen die zeggen dat ze pas net moeder is. Daphne van Rossum deelt haar visie op Markles moederschap én de 'moedermaffia'.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Meghan Markle aangevallen door woedende moeders: baby Archie slecht behandeld Meghan Markle is eindelijk voor het eerst openbaar gezien met baby Archie, die inmiddels zo'n twee maanden oud is. Direct kreeg Markle echter te maken met de 'moedermaffia': volgens veel boze moeders houdt ze de baby verkeerd vast en had ze hem een hoedje op moeten zetten. De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle Bekijk deze video » 'Presenteren van baby Archie was een pijnlijke vertoning' Bekijk deze video » EngEr is zelfs iemand die het 'eng' noemt hoe Markle Archie vasthoudt; volgens velen lijkt het alsof de baby bijna uit haar handen valt. Met andere woorden, 'momshaming' is in volle gang tegen de hertogin van Sussex. Markle krijgt online echter ook steun van mensen die zeggen dat ze pas net moeder is. Daphne van Rossum deelt haar visie op Markles moederschap én de 'moedermaffia'. Bekijk het hele fragment hieronder.
Royals :
Meghan Markle aangevallen door woedende moeders: baby Archie slecht behandeld
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle aangevallen door woedende moeders: baby Archie slecht behandeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV