Noodweer in New Orleans roept herinneringen op aan orkaan Katrina

Noodweer in New Orleans roept herinneringen op aan orkaan Katrina

Noodweer in <em>New Orleans</em> roept herinneringen op aan <em>orkaan Katrina</em> In 2005 werd New Orleans opgeschrikt door de orkaan Katrina, één van de grootste natuurrampen die zich ooit in de Verenigde Staten heeft voorgedaan. Nu is er opnieuw noodweer uitgebroken in de stad: straten zijn al ondergelopen en mensen kanoeën over de wegen. Er komt naar verwachting ook een orkaan aan. Heftige overstromingen in China spoelen auto’s weg Bekijk deze video » Noodweer trekt over Nederland: veel overlast in Utrecht Bekijk deze video » Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer Bekijk deze video »
Buitenland :
Noodweer in New Orleans roept herinneringen op aan orkaan Katrina

In 2005 werd New Orleans opgeschrikt door de orkaan Katrina, één van de grootste natuurrampen die zich ooit in de Verenigde Staten heeft voorgedaan. Nu is er opnieuw noodweer uitgebroken in de stad: straten zijn al ondergelopen en mensen kanoeën over de wegen. Er komt naar verwachting ook een orkaan aan.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noodweer in New Orleans roept herinneringen op aan orkaan Katrina of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen