Terugblik Pauw: de grappigste filmpjes van dit seizoen

Terugblik Pauw: de grappigste filmpjes van dit seizoen

Terugblik Pauw: de grappigste filmpjes van dit seizoen In Pauw is er altijd even tijd voor een paar grappige filmpjes. Nu het seizoen van de talkshow van Jeroen Pauw ten einde is, is het tijd voor een terugblik. Wat waren de grappigste en leukste filmpjes van de afgelopen maanden? Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen Bekijk deze video » Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival Bekijk deze video »
Talkshow :

In Pauw is er altijd even tijd voor een paar grappige filmpjes. Nu het seizoen van de talkshow van Jeroen Pauw ten einde is, is het tijd voor een terugblik. Wat waren de grappigste en leukste filmpjes van de afgelopen maanden?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik Pauw: de grappigste filmpjes van dit seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: media, terugblik, video, jeroen pauw, talkshow, seizoen, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.