Diede de Groot wint Wimbledon voor rolstoeltennissers

Diede de Groot wint Wimbledon voor rolstoeltennissers

Diede de Groot wint Wimbledon voor rolstoeltennissers In de schaduw van het grote Wimbledon-toernooi is ook het toernooi van de rolstoeltennissers gespeeld. In de finale voor de vrouwen stonden twee Nederlandse dames. Titelverdediger Diede de Groot versloeg hierin land- en trainingsgenote Marjolein Buis. Bekijk de samenvatting hierboven. Samenvatting Simona Halep - Jelina Svitolina (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video » Samenvatting Serena Williams - Barbora Strýcová (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Tennis :

In de schaduw van het grote Wimbledon-toernooi is ook het toernooi van de rolstoeltennissers gespeeld. In de finale voor de vrouwen stonden twee Nederlandse dames. Titelverdediger Diede de Groot versloeg hierin land- en trainingsgenote Marjolein Buis. Bekijk de samenvatting hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diede de Groot wint Wimbledon voor rolstoeltennissers of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, finale, toernooi, wimbledon, samenvatting, dames, schaduw, video, titelverdediger

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.