Minister Ferdinand Grapperhaus wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek

Minister Ferdinand Grapperhaus wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek

Ferdinand Grapperhaus, minister van Justititie en Veiligheid, wil het aantal festivals in Nederland sterk terugdringen om te voorkomen dat Nederland nog meer uitgroeit tot een drugsparadijs voor toeristen. Dit zorgt voor veel woede bij festivalbezoekers.

In een hoekje gedrukt
Publiek en organisatoren zijn van mening dat ze te veel in een hoekje worden gedrukt. Grapperhaus houdt voet bij stuk: handhaving van de regels omtrent drugsgebruik vergt een onevenredig hoge inzet van de politie. Ook benadrukt hij dat het gebruik van xtc-pillen en cocaïne een hoog gezondheidsrisico hebben. Misdaadverslaggever John van den Heuvel staat aan de kant van Grapperhaus, maar vindt de opzet nog niet ver genoeg gaan.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Minister <em>Ferdinand Grapperhaus</em> wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek Ferdinand Grapperhaus, minister van Justititie en Veiligheid, wil het aantal festivals in Nederland sterk terugdringen om te voorkomen dat Nederland nog meer uitgroeit tot een drugsparadijs voor toeristen. Dit zorgt voor veel woede bij festivalbezoekers. Geen lachgas meer op festivals Bekijk deze video » In een hoekje gedruktPubliek en organisatoren zijn van mening dat ze te veel in een hoekje worden gedrukt. Grapperhaus houdt voet bij stuk: handhaving van de regels omtrent drugsgebruik vergt een onevenredig hoge inzet van de politie. Ook benadrukt hij dat het gebruik van xtc-pillen en cocaïne een hoog gezondheidsrisico hebben. Misdaadverslaggever John van den Heuvel staat aan de kant van Grapperhaus, maar vindt de opzet nog niet ver genoeg gaan. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Minister Ferdinand Grapperhaus wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Ferdinand Grapperhaus wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV