Samenvatting etappe 6 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 6 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 6 Tour de France 2019 Vandaag stond de eerste echte bergetappe op de rol in de Tour de France, en het leverde zeker in de slotfase spektakel op. Van een groepje vluchters bleven alleen Dylan Teuns en Giulio Ciccone over; Teuns wist uiteindelijk als eerste over de streep te komen. La Planche des Belles FillesZelfs de doorgewinterde klimspecialisten hadden moeite met het enorm steile laatste stuk op La Planche des Belles Filles; de groep favorieten kwam ruim anderhalve minuut na Teuns over de streep. Van die groep maakte Geraint Thomas enigszins verrassend de beste indruk. Ook Julian Alaphilippe en Thibaut Pinot konden goed meekomen, maar Alaphilippe kon na de finish bijna niet meer staan. Bekijk de samenvatting hierboven. Samenvatting vijfde etappe van Tour de France 2019 Bekijk deze video » Dylan Teuns wint zesde etappe Tour de France op La Planche des Belles Filles Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting etappe 6 Tour de France 2019

Vandaag stond de eerste echte bergetappe op de rol in de Tour de France, en het leverde zeker in de slotfase spektakel op. Van een groepje vluchters bleven alleen Dylan Teuns en Giulio Ciccone over; Teuns wist uiteindelijk als eerste over de streep te komen.

La Planche des Belles Filles
Zelfs de doorgewinterde klimspecialisten hadden moeite met het enorm steile laatste stuk op La Planche des Belles Filles; de groep favorieten kwam ruim anderhalve minuut na Teuns over de streep. Van die groep maakte Geraint Thomas enigszins verrassend de beste indruk. Ook Julian Alaphilippe en Thibaut Pinot konden goed meekomen, maar Alaphilippe kon na de finish bijna niet meer staan.

Bekijk de samenvatting hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting etappe 6 Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV