Ali B dekt zich in voor Roast-grappen over islam: "IS, ik heb er niks mee te maken!"

Ali B dekt zich in voor Roast-grappen over islam: "IS, ik heb er niks mee te maken!"

<em>Ali B</em> dekt zich in voor <em>Roast</em>-grappen over islam: &quot;IS, ik heb er niks mee te maken!&quot; Vandaag maakte Ali B bekend dat hij de volgende 'roastie' is die op Comedy Central zal worden aangepakt door vrienden en collega's. Hij kan al een aantal punten opnoemen waarop hij zeker zal worden gepakt, maar: "Ze mogen grappen maken over de islam, maar dan moeten ze wel de verantwoordelijkheid nemen. IS, ik heb er niks mee te maken!" The Roast of Ali B is op 17 december te zien op Comedy Central. Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden" Bekijk deze video » Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek Bekijk deze video »
TV :
Ali B dekt zich in voor Roast-grappen over islam: "IS, ik heb er niks mee te maken!"

Vandaag maakte Ali B bekend dat hij de volgende 'roastie' is die op Comedy Central zal worden aangepakt door vrienden en collega's. Hij kan al een aantal punten opnoemen waarop hij zeker zal worden gepakt, maar: "Ze mogen grappen maken over de islam, maar dan moeten ze wel de verantwoordelijkheid nemen. IS, ik heb er niks mee te maken!"

The Roast of Ali B is op 17 december te zien op Comedy Central.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B dekt zich in voor Roast-grappen over islam: "IS, ik heb er niks mee te maken!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen