Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse

Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse

Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse Olcay Gulsen gaat op bezoek bij Jamai Loman, die mee gaat doen aan de Nijmeegse Vierdaagse. De zanger en musicalster loopt met een bijzonder maatje: zijn zwager, aan wie hij z'n nieuwe nier - en daarmee eigenlijk zijn leven - te danken heeft. Loman hoopt geld op te halen voor zijn stichting Overwinnaars, waarmee hij mensen die ernstig ziek zijn wil helpen. Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal' Bekijk deze video » Jamai ziet tweede seizoen All Together Now wel zitten Bekijk deze video »
TV :

Olcay Gulsen gaat op bezoek bij Jamai Loman, die mee gaat doen aan de Nijmeegse Vierdaagse. De zanger en musicalster loopt met een bijzonder maatje: zijn zwager, aan wie hij z'n nieuwe nier - en daarmee eigenlijk zijn leven - te danken heeft. Loman hoopt geld op te halen voor zijn stichting Overwinnaars, waarmee hij mensen die ernstig ziek zijn wil helpen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nijmegen, goede doel, goed doel, vierdaagse, nijmeegse vierdaagse, blaren, jamai, video, geld, zanger, ziek, jamai loman, olcay gulsen, stichting, doel


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV