Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!"

Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!"

Vandaag legde kroongetuige Nabil B., een voormalige handlanger van Ridouan Taghi, een verklaring af in het Marengo-proces. Toen hij ondervraagt werd door advocaat Nico Meijering, liep het uit de hand. Verdachte Mohamed R. greep de microfoon en riep tegen Meijering: "Kankerhond, je liegt!"

Vermomd
Later keerde de rust weer terug in de rechtszaal en kon het proces hervat worden, maar dat er veel spanning op de zaak zit is wel duidelijk. Dat was echter al zichtbaar toen kroongetuige Nabil B. de rechtszaal binnenkwam: hij was volledig vermomd en wilde zich niet herkenbaar laten zien. B. heeft echter wel de nodige onthullingen gedaan, die het proces op gang helpen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Marengo-proces tegen <em>Ridouan Taghi</em> loopt uit de hand: &quot;Kankerhond, je liegt!&quot; Vandaag legde kroongetuige Nabil B., een voormalige handlanger van Ridouan Taghi, een verklaring af in het Marengo-proces. Toen hij ondervraagt werd door advocaat Nico Meijering, liep het uit de hand. Verdachte Mohamed R. greep de microfoon en riep tegen Meijering: "Kankerhond, je liegt!" Proces tegen Ridouan Taghi begonnen, maar advocaat is bang dat hij al veroordeeld is Bekijk deze video » VermomdLater keerde de rust weer terug in de rechtszaal en kon het proces hervat worden, maar dat er veel spanning op de zaak zit is wel duidelijk. Dat was echter al zichtbaar toen kroongetuige Nabil B. de rechtszaal binnenkwam: hij was volledig vermomd en wilde zich niet herkenbaar laten zien. B. heeft echter wel de nodige onthullingen gedaan, die het proces op gang helpen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Misdaad :
Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV