Lady Gaga lanceert genderneutrale make-uplijn

Lady Gaga lanceert genderneutrale make-uplijn

Lady Gaga lanceert genderneutrale make-uplijn Popster Lady Gaga - die sinds haar doorbraak in 2008 is uitgegroeid tot een waar stijlicoon - komt met een eigen make-uplijn. De zoveelste, zou je denken, maar Gaga voegt er een uniek tintje aan toe: de make-up is volledig genderneutraal. "Wij willen dat je van jezelf houdt." Lady Gaga steelt de show op Met Gala Bekijk deze video » Zette Bradley Cooper vriendin aan de kant voor Lady Gaga? Bekijk deze video »
Entertainment

Popster Lady Gaga - die sinds haar doorbraak in 2008 is uitgegroeid tot een waar stijlicoon - komt met een eigen make-uplijn. De zoveelste, zou je denken, maar Gaga voegt er een uniek tintje aan toe: de make-up is volledig genderneutraal. "Wij willen dat je van jezelf houdt."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lady Gaga lanceert genderneutrale make-uplijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vlees, kikker, doorbraak, make-up, lady gaga, verkleed, spook, video, rode loper, genderneutraal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.