Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20

Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20

In september komt de nieuwste versie van het populaire voetbalspel FIFA op de markt, en dit jaar is er voor Nederlandse fans iets om naar uit te kijken: na jarenlang het commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder te hebben aangehoord is het stokje overgedragen aan Sierd de Vos en Jeroen Grueter.

Koekoek!
Veel jonge voetballiefhebbers hopen al jaren dat De Vos het commentaar gaat doen in FIFA, en nu is het eindelijk zover. De commentator is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een ware cultheld, mede dankzij zijn bekende uitspraak "Koekoek!" De Vos doet het dus niet alleen: ook Jeroen Grueter debuteert. Volgens hem hebben ze ziel en zaligheid in het spel gestopt.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20 In september komt de nieuwste versie van het populaire voetbalspel FIFA op de markt, en dit jaar is er voor Nederlandse fans iets om naar uit te kijken: na jarenlang het commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder te hebben aangehoord is het stokje overgedragen aan Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Juventus - Ajax: Sierd de Vos start tweede helft met hilarisch muziekje Bekijk deze video » Sierd de Vos is de stem van nieuw voetbalspel FIFA20 Bekijk deze video » Koekoek!Veel jonge voetballiefhebbers hopen al jaren dat De Vos het commentaar gaat doen in FIFA, en nu is het eindelijk zover. De commentator is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een ware cultheld, mede dankzij zijn bekende uitspraak "Koekoek!" De Vos doet het dus niet alleen: ook Jeroen Grueter debuteert. Volgens hem hebben ze ziel en zaligheid in het spel gestopt. Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV