Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Het gaat dan toch gebeuren: Rico Verhoeven en Badr Hari gaan 21 december opnieuw samen de ring in. Biograaf Leon Verdonschot en voormalig vechter Remy Bonjasky blikken vooruit op het gececht in Zomer met Art. Bonjasky: Ik durf me niet aan een voorspelling te wagen. Het is nu heel moeilijk om te gaan zeggen wie er gaat winnen. Ik heb geen favoriet" Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari Bekijk deze video » Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken" Bekijk deze video »
TV :

Het gaat dan toch gebeuren: Rico Verhoeven en Badr Hari gaan 21 december opnieuw samen de ring in. Biograaf Leon Verdonschot en voormalig vechter Remy Bonjasky blikken vooruit op het gececht in Zomer met Art. Bonjasky: Ik durf me niet aan een voorspelling te wagen. Het is nu heel moeilijk om te gaan zeggen wie er gaat winnen. Ik heb geen favoriet" Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, favoriet, zomer, ring, wereldkampioen, badr hari, voorspelling, tv-programma, fragment, eeuw, video, rtl, leon verdonschot, remy bonjasky, gevecht, rico verhoeven, leon, rtl 4, tweede ronde, terugkijken, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV