Laatste aflevering Jaïr in Goed Gezelschap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste aflevering Jaïr in Goed Gezelschap gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Jaïr in Goed Gezelschap

Laatste aflevering Jaïr in Goed Gezelschap gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Jaïr in Goed Gezelschap, het programma over succesvolle en ondernemende Nederlanders. KruideniersfamilieJaïr gaat op pad met ondernemers Maarten de Gruyter en Jasja Heijboer. Maarten komt uit de bekende kruideniersfamilie De Gruyter en is succesvol in het vastgoed. Beroemde dj'sJasja is eigenares van het dj-boekingskantoor Ace Agency en is de drijvende kracht achter wereldberoemde dj's als Martin Garrix en Don Diablo.
Uitzending

Uitzending van Jaïr in Goed Gezelschap gemist? Vanavond is de laatste aflevering van Jaïr in Goed Gezelschap, het programma over succesvolle en ondernemende Nederlanders.

Kruideniersfamilie
Jaïr gaat op pad met ondernemers Maarten de Gruyter en Jasja Heijboer. Maarten komt uit de bekende kruideniersfamilie De Gruyter en is succesvol in het vastgoed.

Beroemde dj's
Jasja is eigenares van het dj-boekingskantoor Ace Agency en is de drijvende kracht achter wereldberoemde dj's als Martin Garrix en Don Diablo.

Bekijk deze aflevering van Jaïr in Goed Gezelschap hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Jaïr in Goed Gezelschap gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: documentaire, vastgoed, succesvol, Martin Garrix, slot, aflevering 6, laatste aflevering, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.