Eerste aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De smaak van Joël

Eerste aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze zomer neemt culinair journalist Joël Broekaert je elke vrijdag om 21:10 uur op NPO 2 mee in de wereld van kookprocessen. In De smaak van Joël ontrafelt hij de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. TechniekenDe smaak van Joël is een populairwetenschappelijk programma over de technieken die mensen gebruiken en ontwikkelen om eten eetbaarder en lekkerder te maken. KookprocesIn zes afleveringen neemt Joël je mee naar wetenschappers, chefs en smaakmakers en reist hij af naar bijzondere plekken in de wereld waar iets unieks te leren valt over het kookproces van die aflevering. Perfecte biefstukHij onderzoekt: garen, stollen, lucht toevoegen, aromatiseren, gisten en rijpen. Hoe bak je bijvoorbeeld de perfecte biefstuk? En welke boter gebruik je hier voor? In de eerste aflevering staat het kookproces garen centraal. Joël Broekaert lyrisch over beste restaurant ter wereld: Mirazur Bekijk deze video » Nicolette van Dam deelt eerste beelden nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk Bekijk deze video »
Uitzending

Uitzending van De smaak van Joël gemist? Deze zomer neemt culinair journalist Joël Broekaert je elke vrijdag om 21:10 uur op NPO 2 mee in de wereld van kookprocessen. In De smaak van Joël ontrafelt hij de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken.

Technieken
De smaak van Joël is een populairwetenschappelijk programma over de technieken die mensen gebruiken en ontwikkelen om eten eetbaarder en lekkerder te maken.

Kookproces
In zes afleveringen neemt Joël je mee naar wetenschappers, chefs en smaakmakers en reist hij af naar bijzondere plekken in de wereld waar iets unieks te leren valt over het kookproces van die aflevering.

Perfecte biefstuk
Hij onderzoekt: garen, stollen, lucht toevoegen, aromatiseren, gisten en rijpen. Hoe bak je bijvoorbeeld de perfecte biefstuk? En welke boter gebruik je hier voor? In de eerste aflevering staat het kookproces garen centraal.

Bekijk deze aflevering van De smaak van Joël hier terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zomer, biefstuk, journalist, culinair journalist, npo, eerste aflevering, culinair, boter, geheimen, magazine, eten, npo 2, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.