Keert Man Bijt Hond echt terug op tv?

Keert Man Bijt Hond echt terug op tv?

Keert <em>Man Bijt Hond</em> echt terug op tv? SBS6 zou bezig zijn met een een terugkeer van het iconische Man Bijt Hond, waarin de gewone mens centraal stond. Ton Veerkamp, bekend geworden door het programma, reageert op de mogelijke terugkeer: "Ik snap niet waarom het ooit van de buis is gehaald." OnzekerSBS6 bevestigt dat ze onlangs proefopnames van het programma gemaakt hebben. Het is echter nog niet zeker of het programma er ook daadwerkelijk zal gaan komen. Miljoen kijkersDe Veerkampjes hebben enorm genoten van hun tijd bij Man bijt Hond. "Wij hebben een supertijd gehad. We hadden een miljoen kijkers," aldus Hanny. Ze zijn overigens niet benaderd voor een eventuele hernieuwde deelname. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Koos van Plateringen vertelt over reden vertrek Shownieuws Bekijk deze video » Familie Pos laat 'bekendste hond van Nederland' inslapen Bekijk deze video » Beelden uitgelekt: doen deze BN’ers mee aan Expeditie Robinson 2019? Bekijk deze video »
TV :
Keert Man Bijt Hond echt terug op tv?

SBS6 zou bezig zijn met een een terugkeer van het iconische Man Bijt Hond, waarin de gewone mens centraal stond. Ton Veerkamp, bekend geworden door het programma, reageert op de mogelijke terugkeer: "Ik snap niet waarom het ooit van de buis is gehaald."

Onzeker
SBS6 bevestigt dat ze onlangs proefopnames van het programma gemaakt hebben. Het is echter nog niet zeker of het programma er ook daadwerkelijk zal gaan komen.

Miljoen kijkers
De Veerkampjes hebben enorm genoten van hun tijd bij Man bijt Hond. "Wij hebben een supertijd gehad. We hadden een miljoen kijkers," aldus Hanny. Ze zijn overigens niet benaderd voor een eventuele hernieuwde deelname. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keert Man Bijt Hond echt terug op tv? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen