Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars

Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars

Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars De eikenprocessierups is bijna aan het ontpoppen waardoor de overlast minder zal gaan worden. Helaas zijn we in Nederland nog niet klaar met kleine insecten die ons het leven zuur maken. Bioloog Arnold van Vliet vermoedt dat de dennenprocessierups binnenkort ook in ons land zal verschijnen, zo vertelt hij in Zomer met Art. Daarnaast waarschuwt hij voor het mediterraans draaigatje, de tijgermug en de zogenaamde terrorteek. Bekijk hierboven wat we precies te vrezen hebben. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nederland in de ban van monster-teek Bekijk deze video »
TV :

De eikenprocessierups is bijna aan het ontpoppen waardoor de overlast minder zal gaan worden. Helaas zijn we in Nederland nog niet klaar met kleine insecten die ons het leven zuur maken. Bioloog Arnold van Vliet vermoedt dat de dennenprocessierups binnenkort ook in ons land zal verschijnen, zo vertelt hij in Zomer met Art. Daarnaast waarschuwt hij voor het mediterraans draaigatje, de tijgermug en de zogenaamde terrorteek. Bekijk hierboven wat we precies te vrezen hebben.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, overlast, zomer, insecten, zuur, teek, bioloog, tv-programma, ongedierte, move, video, rtl, nieuws, tijgermug, ban, rtl 4, terugkijken, slecht, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV