De Slimste Mens is terug. Maarten van Rossem blikt vooruit

De Slimste Mens is terug. Maarten van Rossem blikt vooruit

De Slimste Mens is terug. Maarten van Rossem blikt vooruit Komende maandag start weer een nieuw seizoen van De Slimste Mens, uiteraard gepresenteerd door Philip Freriks. Ook Maarten van Rossem is weer van de partij als enig jurylid. Hij praat erover bij Zomer met Art. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video » Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars Bekijk deze video »
TV :

Komende maandag start weer een nieuw seizoen van De Slimste Mens, uiteraard gepresenteerd door Philip Freriks. Ook Maarten van Rossem is weer van de partij als enig jurylid. Hij praat erover bij Zomer met Art.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Slimste Mens is terug. Maarten van Rossem blikt vooruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: maarten van rossem, jury, zomer, bestand, kandidaat, tv-programma, video, rtl, start, philip freriks, slimste mens, de slimste mens, rtl 4, nieuw seizoen, terugkijken, seizoen, zomer met art, bram krikke


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV