Wimbledon: Rafael Nadal blikt vooruit op nieuwe clash met Roger Federer

Wimbledon: Rafael Nadal blikt vooruit op nieuwe clash met Roger Federer

Wimbledon: <em>Rafael Nadal</em> blikt vooruit op nieuwe clash met <em>Roger Federer</em> Vanmiddag spelen eeuwige aartsrivalen Roger Federer en Rafael Nadal wederom tegen elkaar, in de halve finale van Wimbledon. Het is een partij die altijd op veel aandacht kan rekenen. Nadal blikt vooruit: "Het is altijd uniek om weer tegen Roger te spelen." Beste speler uit historieDe afgelopen jaren hebben de twee toptennissers al 39 keer tegen elkaar gespeeld. Nadal won 24 van de partijen, zoals onlangs nog op Roland Garros. Hij kijkt uit naar de nieuwe wedstrijd: "Het is super om weer in de halve finale te staan. Het betekent veel voor me. Ik ga weer spelen tegen de beste speler uit de historie en ik moet op mijn allerbeste spelen als ik een kans wil hebben om de finale te bereiken." Bekijk de hele persconferentie hierboven. Federer - Nadal is vrijdag 12 juli na afloop van de eerste halve finale Djokovic - Bautista Agut live te zien op NPO 2 en NOS.nl. Online is het duel te volgen op NOS.nl en de Eurosport Player. Bekijk ook Samenvatting Rafael Nadal - Nick Kyrgios (Wimbledon) Bekijk deze video » Wimbledon 2019: Roger Federer door naar kwartfinale Bekijk deze video » Samenvatting Serena Williams - Barbora Strýcová (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Sport :
Wimbledon: Rafael Nadal blikt vooruit op nieuwe clash met Roger Federer

Vanmiddag spelen eeuwige aartsrivalen Roger Federer en Rafael Nadal wederom tegen elkaar, in de halve finale van Wimbledon. Het is een partij die altijd op veel aandacht kan rekenen. Nadal blikt vooruit: "Het is altijd uniek om weer tegen Roger te spelen."

Beste speler uit historie
De afgelopen jaren hebben de twee toptennissers al 39 keer tegen elkaar gespeeld. Nadal won 24 van de partijen, zoals onlangs nog op Roland Garros. Hij kijkt uit naar de nieuwe wedstrijd: "Het is super om weer in de halve finale te staan. Het betekent veel voor me. Ik ga weer spelen tegen de beste speler uit de historie en ik moet op mijn allerbeste spelen als ik een kans wil hebben om de finale te bereiken." Bekijk de hele persconferentie hierboven.

Federer - Nadal is vrijdag 12 juli na afloop van de eerste halve finale Djokovic - Bautista Agut live te zien op NPO 2 en NOS.nl. Online is het duel te volgen op NOS.nl en de Eurosport Player.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wimbledon: Rafael Nadal blikt vooruit op nieuwe clash met Roger Federer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV