Martine van Os bereidt zich voor op We zijn er bijna!

Martine van Os bereidt zich voor op We zijn er bijna!

Martine van Os bereidt zich voor op We zijn er bijna! Vanavond gaat het nieuwe seizoen van de kijkcijferhit We zijn er Bijna! van start. Presentatrice Martine van Os volgt wederom een gezelschap dat een aantal weken op reis gaat. Dit jaar gaan ze naar de Balkan. Hoe bereidt Martine zich voor en wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het maken van een dergelijk programma? Bekijk het hierboven. Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf maandag 22 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Bekijk deze video » André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht Bekijk deze video »
TV :

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van de kijkcijferhit We zijn er Bijna! van start. Presentatrice Martine van Os volgt wederom een gezelschap dat een aantal weken op reis gaat. Dit jaar gaan ze naar de Balkan. Hoe bereidt Martine zich voor en wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het maken van een dergelijk programma? Bekijk het hierboven.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf maandag 22 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martine van Os bereidt zich voor op We zijn er bijna! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, uitzending, presentator, presentatrice, groen, omroep, publieke omroep, gemist, toeristen, camper, droomhuis, heel holland bakt, achter de schermen, reizen, npo, uitzending gemist, holland, tv-programma, beeldmateriaal, balkan, hoogtepunten, route, erica, caravan, omroep max, video, gezocht, nieuws, schermen, start, herman van der zandt, carrie ten napel, erica terpstra, jeroen van inkel, martine van os, sybrand niessen, tineke de nooij, bed, npo 1, droomhuis gezocht, reis, nieuw seizoen, kijken, terugkijken, tijd voor max, seizoen, we zijn er bijna!, Voor uitzending

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.