Regisseur Jon Favreau over The Lion King: "Gelukking kan Beyoncé zingen"

Regisseur Jon Favreau over The Lion King: "Gelukking kan Beyoncé zingen"

Filmregisseur Jon Favreau is te gast bij talkshowhost Jimmy Kimmel. Hij heeft drie jaar gewerkt aan de live-action versie van The Lion King, en eindelijk was het tijd voor de première. In de film zitten ook flink wat liedjes, en de regisseur kreeg de beschikking over Beyoncé: "Gelukkig kan ze zingen."

Lees hier de recensie van The Lion King van Gids.tv.

Zenuwachtig
De filmmaker biecht op dat hij ontzettend zenuwachtig was voor de première. "Ik ben gewend om comedy te maken, en in The Lion King - dit is geen spoiler - gebeuren er wel wat verdrietige dingen," grapt Favreau. Pas toen het publiek begon te lachen na de opkomst van Timon en Pumbaa (gespeeld door Billy Eichner en Seth Rogen) voelde Favreau zich écht op zijn gemak.

Beyoncé
Favreau vertelt ook hoe hij Beyoncé zo ver kreeg om aan het project mee te werken. Hij probeerde zijn verzoek bij haar te krijgen, maar de regisseur kende de zangeres niet persoonlijk. Mede door de leeftijd van haar kinderen heeft ze toegehapt. Bovendien zitten alle liedjes uit de originele The Lion King in de film, waarvan Beyoncé er ook een aantal voor haar rekening neemt.

The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het hele interview met regisseur Jon Favreau hieronder.

Regisseur <em>Jon Favreau</em> over <em>The Lion King</em>: &quot;Gelukking kan Beyoncé zingen&quot; Filmregisseur Jon Favreau is te gast bij talkshowhost Jimmy Kimmel. Hij heeft drie jaar gewerkt aan de live-action versie van The Lion King, en eindelijk was het tijd voor de première. In de film zitten ook flink wat liedjes, en de regisseur kreeg de beschikking over Beyoncé: "Gelukkig kan ze zingen." Lees hier de recensie van The Lion King van Gids.tv. ZenuwachtigDe filmmaker biecht op dat hij ontzettend zenuwachtig was voor de première. "Ik ben gewend om comedy te maken, en in The Lion King - dit is geen spoiler - gebeuren er wel wat verdrietige dingen," grapt Favreau. Pas toen het publiek begon te lachen na de opkomst van Timon en Pumbaa (gespeeld door Billy Eichner en Seth Rogen) voelde Favreau zich écht op zijn gemak. Trailer The Lion King Bekijk deze trailer » BeyoncéFavreau vertelt ook hoe hij Beyoncé zo ver kreeg om aan het project mee te werken. Hij probeerde zijn verzoek bij haar te krijgen, maar de regisseur kende de zangeres niet persoonlijk. Mede door de leeftijd van haar kinderen heeft ze toegehapt. Bovendien zitten alle liedjes uit de originele The Lion King in de film, waarvan Beyoncé er ook een aantal voor haar rekening neemt. The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het hele interview met regisseur Jon Favreau hieronder.
Talkshow :
Regisseur Jon Favreau over The Lion King: "Gelukking kan Beyoncé zingen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Regisseur Jon Favreau over The Lion King: "Gelukking kan Beyoncé zingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier