Wat schrijft Koningin Máxima in haar kleine rode boekje?

Wat schrijft Koningin Máxima in haar kleine rode boekje?

Wat schrijft Koningin Máxima in haar kleine rode boekje? Koningin Máxima is op werkbezoek in Bangladesh en is daar onafscheidelijk van een klein rood boekje, zo viel royalty-deskundige Justine Marcella op: "Alles wat ze hoort schrijft ze op in haar eigen notitieboekje." Wat daar precies in staat zal voor ons vermoedelijk een raadsel blijven. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Koningin Máxima maakt filmpje vanuit helikopter Bekijk deze video » Koningin Máxima weigert te reageren op controversieel gesprek met Saudische kroonprins Bekijk deze video »
Royals :

Koningin Máxima is op werkbezoek in Bangladesh en is daar onafscheidelijk van een klein rood boekje, zo viel royalty-deskundige Justine Marcella op: "Alles wat ze hoort schrijft ze op in haar eigen notitieboekje." Wat daar precies in staat zal voor ons vermoedelijk een raadsel blijven. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat schrijft Koningin Máxima in haar kleine rode boekje? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, maxima, werkbezoek, bangladesh, koningin máxima, royalty, rood, deskundige, video, justine marcella


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV