Married At First Sight: Joost en Milly genegeerd bij Zomer met Art?

Married At First Sight: Joost en Milly genegeerd bij Zomer met Art?

Married At First Sight: Joost en Milly genegeerd bij Zomer met Art? Milly Scheel, een van de kandidaten van Married At First Sight van het afgelopen seizoen, bracht gisterenavond samen met andere deelemers van het trouwprogramma een bezoek aan de studio van Zomer met Art, zo is te zien op haar Instagrampagina. Onder anderen haar echtgenoot Joost, Pascal, Ronald en Maxime waren van de partij. Maar wat schetst de verbazing: in de uitzending werd totaal geen aandacht besteed aan hun komst. Een gemiste kans voor Art? Gelukkig hebben we de foto's nog. Bekijk ook Married At First Sight: wie blijven er getrouwd? Bekijk deze video » Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk Bekijk deze video » Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar Bekijk deze video »
TV :

Milly Scheel, een van de kandidaten van Married At First Sight van het afgelopen seizoen, bracht gisterenavond samen met andere deelemers van het trouwprogramma een bezoek aan de studio van Zomer met Art, zo is te zien op haar Instagrampagina. Onder anderen haar echtgenoot Joost, Pascal, Ronald en Maxime waren van de partij. Maar wat schetst de verbazing: in de uitzending werd totaal geen aandacht besteed aan hun komst. Een gemiste kans voor Art? Gelukkig hebben we de foto's nog.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Joost en Milly genegeerd bij Zomer met Art? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: fotos, uitzending, kandidaten, zomer, echtgenoot, bruiloft, scheel, video, foto, post, gelukkig, studio, seizoen, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV