Nieuwe single '4 Life' van Lil' Kleine en Jonna Fraser is uit

Nieuwe single '4 Life' van Lil' Kleine en Jonna Fraser is uit

Nieuwe single '4 Life' van Lil' Kleine en Jonna Fraser is uit Lil' Kleine en Jonna Fraser hebben de handen ineen geslagen voor hun nieuwste single '4 Life'. Het is duidelijk dat er een nieuwe fase is aangebroken in hun levens. Beide rappers zijn vader geworden, wat leidt tot serieuzere teksten en een bijzondere videoclip met alleen maar familie en vrienden. Lil' Kleine onthult foto en naam van zoontje Bekijk deze video » Lil' Kleine gaat na geboorte zoontje los op Ibiza Bekijk deze video »
Muziek

Lil' Kleine en Jonna Fraser hebben de handen ineen geslagen voor hun nieuwste single '4 Life'. Het is duidelijk dat er een nieuwe fase is aangebroken in hun levens. Beide rappers zijn vader geworden, wat leidt tot serieuzere teksten en een bijzondere videoclip met alleen maar familie en vrienden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe single '4 Life' van Lil' Kleine en Jonna Fraser is uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: single, video, fräser, lil' kleine, Videoclip, vader, life, familie, nieuwe single

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.