Spaanse Dorp Polopos-Jürgen: "Druppels in je bilnaad"

Spaanse Dorp Polopos-Jürgen: "Druppels in je bilnaad"

Spaanse Dorp Polopos-Jürgen: "Druppels in je bilnaad" Het regent in Polopos, net op het moment dat er door de deelnemers geschilderd wordt. Jürgen heeft het over druppels op je bilnaad en bevriezing op je rug. Wat bedoelt hij precies? Bekijk het hierboven. Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos Bekijk deze video » Deelnemers van Het Spaanse Dorp: Polopos bekend gemaakt Bekijk deze video » Het Spaanse Dorp Polopos: Juani kan niet tegen alcohol Bekijk deze video »
TV :

Het regent in Polopos, net op het moment dat er door de deelnemers geschilderd wordt. Jürgen heeft het over druppels op je bilnaad en bevriezing op je rug. Wat bedoelt hij precies? Bekijk het hierboven.

Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spaanse Dorp Polopos-Jürgen: "Druppels in je bilnaad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: regent, tv-programma, deelnemers, video, rtl, post, rtl 4, terugkijken, polopos


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV