Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Groot-Brittannië

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Groot-Brittannië

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Groot-Brittannië De eerste vrije training leverde een verrassende snelste coureur op. Pierre Gasly, de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull, heeft het hele seizoen nog geen potten kunnen breken, maar eindigde nu bovenaan. Jan Lammers genoot van overwinning Max Verstappen: "Absoluut waanzinnig" Bekijk deze video » Verstappen derdeOverigens deed Verstappen het zelf ook lang niet slecht in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Groot-Brittannië: de Nederlander reed de derde tijd. De coureurs van Ferrari, die tot nu toe ook niet tevreden zullen zijn over het nieuwe seizoen, eindigden als vijfde en zesde. Bekijk de volledige uitslag van de eerste vrije training hieronder.
Formule 1 :

De eerste vrije training leverde een verrassende snelste coureur op. Pierre Gasly, de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull, heeft het hele seizoen nog geen potten kunnen breken, maar eindigde nu bovenaan.

Verstappen derde
Overigens deed Verstappen het zelf ook lang niet slecht in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Groot-Brittannië: de Nederlander reed de derde tijd. De coureurs van Ferrari, die tot nu toe ook niet tevreden zullen zijn over het nieuwe seizoen, eindigden als vijfde en zesde.

Bekijk de volledige uitslag van de eerste vrije training hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: groot-brittannië, nederlander, live, formule 1, training, media, uitslag, silverstone, coureur, ferrari, status, red bull, samenvatting, max verstappen, verstappen, vrije training, video, slecht, pierre gasly, live op tv, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV