Livestream Federer - Nadal (halve finale Wimbledon)

Livestream Federer - Nadal (halve finale Wimbledon)

Bekijk hier hoe Roger Federer de winst in de halve finale van Wimbledon in de wacht sleept:

Livestream
Aan het eind van de middag stond dé tenniskraker tussen Roger Federer en Rafael Nadal op het programma op Wimbledon. Bekijk hieronder de livestream om de twee rivalen te zien strijden om een plek in de finale van Wimbledon.

Titanenstrijd
In de livestream is de titanenstrijd tussen Federer en Nadal, die de afgelopen vijftien jaar het tennis hebben gedomineerd, te zien, maar ook de andere halve finale tussen Djokovic en Bautista Agut kun je volgen. Tussendoor zijn er updates van onder meer het dubbelspel en het rolstoeltennis.

Livestream Federer - Nadal (halve finale Wimbledon) Bekijk hier hoe Roger Federer de winst in de halve finale van Wimbledon in de wacht sleept: Roger Federer wint van Rafael Nadal (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video » LivestreamAan het eind van de middag stond dé tenniskraker tussen Roger Federer en Rafael Nadal op het programma op Wimbledon. Bekijk hieronder de livestream om de twee rivalen te zien strijden om een plek in de finale van Wimbledon. TitanenstrijdIn de livestream is de titanenstrijd tussen Federer en Nadal, die de afgelopen vijftien jaar het tennis hebben gedomineerd, te zien, maar ook de andere halve finale tussen Djokovic en Bautista Agut kun je volgen. Tussendoor zijn er updates van onder meer het dubbelspel en het rolstoeltennis. Vooruitblik Federer - Nadal (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Tennis :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Livestream Federer - Nadal (halve finale Wimbledon) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, novak djokovic, tennis, live, finale, rafael nadal, roger federer, wimbledon, npo, roberto bautista agut, halve finale, rivalen, vooruitblik, dubbelspel, video, nadal, livestream, rolstoeltennis, npo 2, plek, baan, kijken, winst, voorbeschouwing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV