Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus

Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus

De kogel is eindelijk door de kerk. Matthijs de Ligt vertrekt naar Juventus, de Italiaanse grootmacht die afgelopen seizoen nog door zijn club Ajax werd uitgeschakeld in de Champions League. De transfersom die Ajax voor de verdediger toucheert ligt naar verluidt rond de 70 miljoen euro.

Moeizame onderhandelingen
De Ligt heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en is uitgegroeid tot één van de meest talentvolle verdedigers ter wereld. Juventus hengelde al een flinke periode naar zijn diensten; vooral De Ligts zaakwaarnemer Mino Raiola zorgde voor de nodige obstakels. Nu is er eindelijk een akkoord bereikt: de pas 19-jarige verdediger gaat zo'n twaalf miljoen euro per jaar verdienen. Ook gaat hij samenspelen met vedette Cristiano Ronaldo.

Ronaldo leek De Ligt een maand geleden al te verleiden tot een overgang naar Juventus. Bekijk het fragment hieronder.

Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus De kogel is eindelijk door de kerk. Matthijs de Ligt vertrekt naar Juventus, de Italiaanse grootmacht die afgelopen seizoen nog door zijn club Ajax werd uitgeschakeld in de Champions League. De transfersom die Ajax voor de verdediger toucheert ligt naar verluidt rond de 70 miljoen euro. Vertrekt Matthijs de Ligt naar Juventus of Paris Saint-Germain? Bekijk deze video » Moeizame onderhandelingenDe Ligt heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en is uitgegroeid tot één van de meest talentvolle verdedigers ter wereld. Juventus hengelde al een flinke periode naar zijn diensten; vooral De Ligts zaakwaarnemer Mino Raiola zorgde voor de nodige obstakels. Nu is er eindelijk een akkoord bereikt: de pas 19-jarige verdediger gaat zo'n twaalf miljoen euro per jaar verdienen. Ook gaat hij samenspelen met vedette Cristiano Ronaldo. Ronaldo leek De Ligt een maand geleden al te verleiden tot een overgang naar Juventus. Bekijk het fragment hieronder.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, cristiano ronaldo, juventus, Ajax, onderhandelingen, miljoen, ronaldo, kerk, mino raiola, diensten, fragment, video, vedette, kogel, matthijs de ligt, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV