Code geel: heftige regenbuien en overstromingen Oost-Nederland

Code geel: heftige regenbuien en overstromingen Oost-Nederland

Code geel: heftige regenbuien en overstromingen Oost-Nederland Voor het oosten van Nederland is er sprake van code geel. Er zijn heftige regenbuien die over dat deel van het land trekken. Lastig rijdenIn bovenstaande beelden van De Stentor is te zien hoe een straat in Olst helemaal onder water staat door de regenval. Ook hebben auto’s veel moeite om over de weg te gaan en is het voor bestuurders lastig om goed zicht te houden op de weg. Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer Bekijk deze video » Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer Bekijk deze video »
Nieuws :

Voor het oosten van Nederland is er sprake van code geel. Er zijn heftige regenbuien die over dat deel van het land trekken.

Lastig rijden
In bovenstaande beelden van De Stentor is te zien hoe een straat in Olst helemaal onder water staat door de regenval. Ook hebben auto’s veel moeite om over de weg te gaan en is het voor bestuurders lastig om goed zicht te houden op de weg.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Code geel: heftige regenbuien en overstromingen Oost-Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: overstromingen, auto, nederland, regenval, regenbuien, olst, bestuurders, oost-nederland, video, code geel, water, straat


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV