Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France

Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France

Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France Dylan Groenewegen wint de zevende etappe van de Tour de France 2019. Hij bleef in de te verwachte massasprint de Australiër Caleb Ewan en groenetruidrager Peter Sagan voor. Bekijk de laatste kilometer van Dylan Groenewegen (Tour de France, etappe 7) Bekijk deze video » De overwinning in Chalon-sur-Saône is de tiende overwinning van het seizoen. Voor zijn ploeg, Jumbo-Visma, is het al de derde zege van deze Tour. Bekijk alles over de Tour de France 2019 Reactie Dylan Groenewegen na vierde Etappe: 'Mijn fout' Bekijk deze video » Tour de France 2019: sammenvatting etappe 4 Bekijk deze video »
Wielrennen :

Dylan Groenewegen wint de zevende etappe van de Tour de France 2019. Hij bleef in de te verwachte massasprint de Australiër Caleb Ewan en groenetruidrager Peter Sagan voor.

De overwinning in Chalon-sur-Saône is de tiende overwinning van het seizoen. Voor zijn ploeg, Jumbo-Visma, is het al de derde zege van deze Tour.

Bekijk alles over de Tour de France 2019

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: peter sagan, overwinning, Tour de France, jumbo, etappe, video, caleb ewan, dylan groenewegen, ewan, seizoen, massasprint


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV