De Wereld Volgens 80-Jarigen: Egbert waarschuwt boterkoek

De Wereld Volgens 80-Jarigen: Egbert waarschuwt boterkoek

De Wereld Volgens 80-Jarigen: Egbert waarschuwt boterkoek Het populaire programma De Wereld Volgens 80-Jarigen wordt momenteel herhaald op SBS 6. In deze serie worden ouderen gevolgd, zo ook publiekslieveling Egbert. In bovenstaand fragment is te zien hoe hij boterkoek maakt voor zijn bezoek, en hij waarschuwt de boterkoek dat het goed moet gaan omdat zijn leven ervan af hangt. De Wereld Volgens 80-Jarigen is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Wereld Volgens 80-Jarigen terugkijken bij Gids.tv. De wereld volgens 80-jarigen aflevering 8 gemist: Joke in de sauna Bekijk deze video » De wereld volgens 80-jarigen aflevering 8 gemist: ouderen in de spa Bekijk deze video »
TV :

Het populaire programma De Wereld Volgens 80-Jarigen wordt momenteel herhaald op SBS 6. In deze serie worden ouderen gevolgd, zo ook publiekslieveling Egbert. In bovenstaand fragment is te zien hoe hij boterkoek maakt voor zijn bezoek, en hij waarschuwt de boterkoek dat het goed moet gaan omdat zijn leven ervan af hangt.

De Wereld Volgens 80-Jarigen is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Wereld Volgens 80-Jarigen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Volgens 80-Jarigen: Egbert waarschuwt boterkoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ouderen, sbs, serie, tv-programma, fragment, video, sbs 6, terugkijken, de wereld volgens 80-jarigen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV