Samenvatting etappe 7 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 7 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 7 Tour de France 2019 Vandaag stond de laatste sprintetappe van de eerste week Tour de France op het programma. In de massasprint won de Nederlander Dylan Groenewegen van al zijn concurrenten. De vroege ontsnapping kwam van Yoann Offredo (Wanty) en Stéphane Rossetto (Cofidis). Zij hielde het lang vol. Uiteindelijk werden ze ongeveer 12 kilometer voor de streep ingerekent. Jumbo VismaHet goede teamwerk van Jumbo Visma, die met Tony Martin, Wout van Aert en Amund Grondahl Jansen op de kop aan het harken waren, zorgde voor een grote zetel voor Groenewegen en zijn "hulpje" Teunissen. Uiteindelijk was Groenewegen op tijd van zijn plek. De Australiër Caleb Ewan was flink dichtbij, maar Groenewegen was snel genoeg om de winst te pakken. Bekijk alles over de Tour de France 2019 Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France Bekijk deze video » Bekijk de laatste kilometer van Dylan Groenewegen (Tour de France, etappe 7) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting etappe 7 Tour de France 2019

Vandaag stond de laatste sprintetappe van de eerste week Tour de France op het programma. In de massasprint won de Nederlander Dylan Groenewegen van al zijn concurrenten.

De vroege ontsnapping kwam van Yoann Offredo (Wanty) en Stéphane Rossetto (Cofidis). Zij hielde het lang vol. Uiteindelijk werden ze ongeveer 12 kilometer voor de streep ingerekent.

Jumbo Visma
Het goede teamwerk van Jumbo Visma, die met Tony Martin, Wout van Aert en Amund Grondahl Jansen op de kop aan het harken waren, zorgde voor een grote zetel voor Groenewegen en zijn "hulpje" Teunissen. Uiteindelijk was Groenewegen op tijd van zijn plek. De Australiër Caleb Ewan was flink dichtbij, maar Groenewegen was snel genoeg om de winst te pakken.

Bekijk alles over de Tour de France 2019

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting etappe 7 Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV