Ronald Molendijk en Ruud de Wild bespreken No. 6 van Ed Sheeran

Ronald Molendijk en Ruud de Wild bespreken No. 6 van Ed Sheeran

Ronald Molendijk en Ruud de Wild bespreken <em>No. 6</em> van <em>Ed Sheeran</em> Ed Sheeran heeft weer een nieuwe plaat uitgebracht, vandaag waren vijftien nieuwe nummers van de cd No. 6 voor het eerst te beluisteren. Ronald Molendijk en Ruud de Wild luisterden met een kritisch oor naar de plaat en hebben hoge verwachtingen. Bekijk in bovenstaande video van RTL Boulevard wat zij vinden van No. 6. 'Single Ed Sheeran en Justin Bieber lijkt op Shape Of You' Bekijk deze video » Jeroen van Inkel over nieuw album Ed Sheeran Bekijk deze video »
Muziek :
Ronald Molendijk en Ruud de Wild bespreken No. 6 van Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft weer een nieuwe plaat uitgebracht, vandaag waren vijftien nieuwe nummers van de cd No. 6 voor het eerst te beluisteren. Ronald Molendijk en Ruud de Wild luisterden met een kritisch oor naar de plaat en hebben hoge verwachtingen. Bekijk in bovenstaande video van RTL Boulevard wat zij vinden van No. 6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronald Molendijk en Ruud de Wild bespreken No. 6 van Ed Sheeran of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV