Sneakermerk Yeezy van Kanye West is 1 miljard dollar waard

Sneakermerk Yeezy van Kanye West is 1 miljard dollar waard

Sneakermerk Yeezy van Kanye West is 1 miljard dollar waard Kanye West verdient niet alleen zijn centen met rappen. Hij is ook behoorlijk succesvol met zijn schoenenlijn. Hij heeft de sneakers Yeezy op de markt gebracht, en het merk is inmiddels meer dan een miljard dollar waard. Bekijk in bovenstaande video van RTL Boulevard hoe Kanye van zijn sneakers een wereldwijd succes maakte. Achter de schermen: Kim Kardashian hijst zich in veelbesproken Met Gala-outfit Bekijk deze video » Taylor Swift best betaalde ster van afgelopen jaar met 165 miljoen euro Bekijk deze video »
Entertainment

Kanye West verdient niet alleen zijn centen met rappen. Hij is ook behoorlijk succesvol met zijn schoenenlijn. Hij heeft de sneakers Yeezy op de markt gebracht, en het merk is inmiddels meer dan een miljard dollar waard. Bekijk in bovenstaande video van RTL Boulevard hoe Kanye van zijn sneakers een wereldwijd succes maakte.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sneakermerk Yeezy van Kanye West is 1 miljard dollar waard of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: succesvol, dollar, rtl boulevard, boulevard, miljard, rappen, wereldwijd, sneakers, kanye, video, rtl, markt, kanye west

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.