Nabeschouwing etappe 7 Tour de France: Groenewegen wint in de jump

Nabeschouwing etappe 7 Tour de France: Groenewegen wint in de jump

Nabeschouwing etappe 7 Tour de France: Groenewegen wint in de jump Thijs Zonneveld en Thomas Dekker blikken samen met presentator Hidde van Warmerdam terug op de zevende etappe van de Tour de France van 2019. Met de overwinning van Groenewegen is er voldoende te vieren. Volgens de mannen is de overwinning te danken aan zijn team en zijn jump: "Dylan jumpt net iets beter als Ewan. Daar heeft 'ie op gewonnen." Wout van AertDe Belgische hardrijder Wout van Aert krijgt de complimenten van de heren analysten. Hij heeft vanaf kilometer 5 tot kilometer 2 voor de streep hard op kop gereden. Het teamwerk van Jumbo Visma is dan ook de grote reden van de winst van Groenewegen: "Als Dylan Mike Teunissen, van Aert en al die anderen niet had..." Bekijk alles over de Tour de France 2019 Dylan Groenewegen wint etappe 7 van de Tour de France Bekijk deze video » Bekijk interview Dylan Groenewegen na etappewinst Tour De France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :

Thijs Zonneveld en Thomas Dekker blikken samen met presentator Hidde van Warmerdam terug op de zevende etappe van de Tour de France van 2019. Met de overwinning van Groenewegen is er voldoende te vieren. Volgens de mannen is de overwinning te danken aan zijn team en zijn jump: "Dylan jumpt net iets beter als Ewan. Daar heeft 'ie op gewonnen."

Wout van Aert
De Belgische hardrijder Wout van Aert krijgt de complimenten van de heren analysten. Hij heeft vanaf kilometer 5 tot kilometer 2 voor de streep hard op kop gereden. Het teamwerk van Jumbo Visma is dan ook de grote reden van de winst van Groenewegen: "Als Dylan Mike Teunissen, van Aert en al die anderen niet had..."

Bekijk alles over de Tour de France 2019

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing etappe 7 Tour de France: Groenewegen wint in de jump of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: thomas dekker, jump, presentator, overwinning, Tour de France, dekker, hidde, mike teunissen, wout van aert, thijs zonneveld, jumbo, kilometer, wiel, etappe, hardrijder, video, zonneveld, hidde van warmerdam, warmerdam, team, mannen, ewan, winst


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV