Famke Louise met Faka: deze clip werd geblokkeerd door Youtube

Famke Louise met Faka: deze clip werd geblokkeerd door Youtube

Famke Louise met Faka: deze clip werd geblokkeerd door Youtube Fans van Famke Louise kunnen eindelijk de videoclip van Faka bekijken. Eerder werd de clip nog geblokkeerd door Youtube. ‘Spannende shit’De video werd wereldwijd geblokkeerd, al snapte Famke Louise niet echt waarom. “Er zal wel te veel spannende shit in staan”, zegt ze in onderstaande Instagram-video. Faka met PokeFaka is een nummer dat de zangeres maakte met Poke. Ze zijn allebei in de video te zien en spelen samen een aantal spannende scènes. Inmiddels is de video op Youtube weer vrijgegeven, dus bekijk deze hierboven en oordeel zelf of de tijdelijke blokkade terecht was of niet. Ronnie Flex voedt geruchten door aanwezigheid bij fotoshoot Famke Louise Bekijk deze video » Famke Louise tatoeëert haar nek Bekijk deze video »
Muziek :

Fans van Famke Louise kunnen eindelijk de videoclip van Faka bekijken. Eerder werd de clip nog geblokkeerd door Youtube.

‘Spannende shit’
De video werd wereldwijd geblokkeerd, al snapte Famke Louise niet echt waarom. “Er zal wel te veel spannende shit in staan”, zegt ze in onderstaande Instagram-video.

Faka met Poke
Faka is een nummer dat de zangeres maakte met Poke. Ze zijn allebei in de video te zien en spelen samen een aantal spannende scènes. Inmiddels is de video op Youtube weer vrijgegeven, dus bekijk deze hierboven en oordeel zelf of de tijdelijke blokkade terecht was of niet.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise met Faka: deze clip werd geblokkeerd door Youtube of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV