'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa'

'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa'

'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa' BB Hermann, de zogenaamde Tarzan van Temptation Island VIPS, is teleurgesteld doordat hij al na 3 dagen moest vertrekken bij het programma. "Je gaat naar Thailand en dan dondert alles naar beneden. Dat is wel moeilijk." Hij was overigens niet de enige die naar huis moest en daar niet blij van werd: "Eentje was best wel agressief. Het was bijna dat hij de muur uit de villa sloeg." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Eerste beelden Temptation Island VIPS aflevering 3: Thomas krijgt het moeilijk Bekijk deze video » Temptation Island VIPS: verleider Roy kwaad over 'smerig' vertrek Bekijk deze video »
TV :
'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa'

BB Hermann, de zogenaamde Tarzan van Temptation Island VIPS, is teleurgesteld doordat hij al na 3 dagen moest vertrekken bij het programma. "Je gaat naar Thailand en dan dondert alles naar beneden. Dat is wel moeilijk." Hij was overigens niet de enige die naar huis moest en daar niet blij van werd: "Eentje was best wel agressief. Het was bijna dat hij de muur uit de villa sloeg." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV